De inschrijvingen worden opgedeeld volgens de 5 categorieën:

Wat moet u doen om deel te nemen? Kies de categorie(ën) waaronder uw project valt, download de bijhorende documenten, vul ze in, en stuur ze vóór 31 oktober 2021 op naar dvp@vbo-feb.be.

Er zijn vijf verschillende inschrijvingsformulieren, 1 per categorie.

Elke kandidaat mag een verschillend project inschrijven in meerdere categorieën. Het is dus mogelijk om verschillende awards te winnen

Young Talent : Deze prijs wordt toegekend aan een onderneming die deelneemt in één van de vier eerste categorieën en waarvan het bedrijf (met bedrijfsnummer) minstens 1 personeelslid telt en de eigenaar hiervan jonger is dan 35 jaar oud. Om deel te nemen aan de categorie Young Talent moet er enkel een vakje worden aangekruist op de formulieren, voor die award zijn er geen bijkomende vragen.

U kunt het formulier invullen in het Nederlands, Frans of Engels.

Klik op jouw categorie en ding mee naar een Award!

Wat win ik als laureaat van de
Belgian Business Awards for the Environment?

  1. Vooreerst krijgt u als winnaar van de Belgian Business Awards for the Environment welgemeende felicitaties van de jury en eer en luister van alle stakeholders en het ruime publiek voor de duurzame aanpak van uw bedrijfsstrategie, -processen en/of producten. De BBAE-Awards belonen op een bijzondere manier best practices die op een innovatieve wijze economie en milieu combineren.
  2. Alle laureaten krijgen een unieke BBAE-trofee uit handen van de jury, ministers en VBO-top.
  3. Alle winnaars genieten ruime pers- en media aandacht. De laureaten krijgen het woord tijdens de extra large BBAE Cocktail reportage die Kanaal Z /Canal Z uitzendt tijdens het weekend volgend op de officiële uitreiking van de awards.
  4. Het VBO stelt u een gratis advertentiepagina ter beschikking in het VBO-magazine Reflect (waarde: 3000,- EUR (excl. btw)). U bereikt op die manier gericht meer dan 20.000 decision makers.
  5. Mediapartner Kanaal Z biedt u gratis advertentieruimte aan op de zender ter waarde van 4500,- EUR (excl. btw).
  6. Onze partners Voka, UWE en BECI bieden de laureaten gratis deelname aan hun respectieve Charters Duurzaam Ondernemen aan (gratis deelname aan de respectieve Charters per taalrol).

Tot wanneer inschrijven?

Inschrijvingen zijn open tot

31 oktober 2021

Voor meer info: dvp@vbo-feb.be of
tel. +32 2 515 08 25

Main partner

In samenwerking met:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart